Logen Jotar

Den Danske Druideorden

Juletræ med hygge for brødre og familie i logen Jotar

Søndag d. 7 december 2014 blev brødres familie med børn og børnebørn inviteret til julehygge fra 14 til 17. Ca 48 personer i alle aldre fra 75 år til under 1 år tog imod invitationen og mødte spændte op.

Jørgen Mikkelsen bød velkommen, mens det smukke træ i Lunden blev tændt, sanghæfter delt rundt og der blev skabt plads til runddans.

Efter flere klare sangtoner og runddans fra de tre julesange, som bestod af: ”Julen har bragt…, Højt fra træet…., Og Nissen sad på…” blev vi alle klar over, at Julemanden var i nærheden og børnene råbte højt i kor: ”Julemand, Julemand…..” Efter et spændt antal minutter kom Julemanden så endelig med en stor grå sæk på ryggen og alle børnene blev beriget med nogle flotte gaver.

Alt imens var der travlhed i køkkenet, hvor der blev lavet kaffe, the og Glögg, samt varmet æbleskiver til de sultne og sangglade og uddelt slikposer til børnene. Der var hygge for alle og megen god snak rundt om bordene.

Endelig kunne de der ville, lave en juledekoration tegne eller lave små figurer, som frit kunne hjemtages som en del af julepynten i de små hjem.

En meget positiv og aktiv eftermiddag sluttede ved 16.30 tiden.

Klik her for at komme tilbage til oversigten over set & sket!

 

 

Har du behov for engang imellem at gøre noget helt andet.
En aften i fred og ro til at samle tankerne.
Lidt vitaminer til hovedet.
Så er en logeaften måske noget for dig.
Læs mere her på siden.
Kontakt os og lav en aftale om at besøge os en aften.
Vi mødes hver anden mandag i vinterhalvåret, ialt ca 20 møder.