Logen Jotar

Den Danske Druideorden

Til optagelse i logen Friesentreue

Logen Jotar fik indbydelse fra Logen "Friesentreue" i Husum til optagelse af ny bror den 5 november I den tyske druideorden. Bror Michael Olesen, bror Finn Allermann og bror Olav Auken meldte sig til at tage turen. Vi skulle dog køre til Heide, hvor de 15 logebrødre med ædel ærk Uwe Christoffersen tog imod os. Aftenen foregik I logen Marsentreues lokaler I Heide, da deres egen var under renovering. Der var også gæster fra logen I Flensborg.

Ædel ærk bød os velkommen på dansk og de var meget beæret over, at tre danske logebrødre fra Aarhus ville tage de 600 kilometer frem og tilbage for at deltage I deres optagelse. Han bad hilse logen Jotar og lovede, at de en dag ville gengælde vores besøg.

Det var en meget smuk optagelse. Den var også meget forskellig fra vores I Danmark. Bror Michael Olesen holdt en smuk tale på tysk, hvor han ønskede den nye bror tillykke med optagelsen, takkede for den gode velkomst i Heide og gav en hilsen til Friesentreue fra logen Jotar.

Det hele tog en time og herefter var der et veldækket bord med snitter og drikkevarer. Det var en hyggeligt og flere udtrykte stolthed over, at vi kom den lange vej til dem og ville se at få besøget gengældt ved at komme til Aarhus. 

Det var en rigtig god oplevelse. Det var vi alle tre enige om på vej hjem. Kl 21.45 tog vi afsked og landede I Aarhus Nord ca. 00.15.

Klik her for at komme tilbage til oversigten over set & sket!

 

Har du behov for engang imellem at gøre noget helt andet.
En aften i fred og ro til at samle tankerne.
Lidt vitaminer til hovedet.
Så er en logeaften måske noget for dig.
Læs mere her på siden.
Kontakt os og lav en aftale om at besøge os en aften.
Vi mødes hver anden mandag i vinterhalvåret, ialt ca 20 møder.