Logen Jotar

Den Danske Druideorden

Børnejul i Logen Jotar

Søndag d. 6 december var alle brødre, deres børn og børnebørn, samt mødre til alle inviteret til årets spændende eftermiddag med juletræ, sange, julemand, gaver, gløgg og æbleskiver, samt slikpose og almen hygge med gran og lys, så de kære forældre og bedsteforældre kunne få hjemmelavede dekorationer til de små hjem.

Der var gjort klar om formiddagen til, at der kom ca. 24 børn og 34 voksne. Alle mødte op og der var en meget fin stemning.

Arne og Olav stod for velkomst. Olav bød ca 14.30 alle ind i lunden, hvor juletræet stod tændt og der blev introduceret om eftermiddagens program. Alle stillede sig nu i to rækker rundt om juletræet, men inden vi kunne synge, skulle børnene kalde på julemanden. Han ville nemlig også gerne synge sammen med børnene. Han kom og vi sang følgende: Højt fra træets grønne top, Nissen sad på loftet, og Nissen er en kunstig mand. Vi sluttede syngningen af med at synge og løbe til : Nu er det jul igen.. Det gik hu-hej igennem alle logens lokaler med sang og godt humør. Atter samlet i Lunde var det julemandens tur – assisteret af to gæve drenge – til at dele julegaver ud. Der synes at være megen tilfredshed med disse, så tak til Bodil og Finn for dette.

Endelig blev det tid til juleposen, samt plads ved bordene, hvor Arne havde sørget for gløgg og æbleskiver, samt hvad der ellers blev serveret.

Vi var i Juletræsgruppen enige om, at det var en fantastisk eftermiddag og der kom også mange positive kommentarer til eftermiddagens indhold og gennemførelse.

Klik her for at komme tilbage til oversigten over set & sket!

 

Har du behov for engang imellem at gøre noget helt andet.
En aften i fred og ro til at samle tankerne.
Lidt vitaminer til hovedet.
Så er en logeaften måske noget for dig.
Læs mere her på siden.
Kontakt os og lav en aftale om at besøge os en aften.
Vi mødes hver anden mandag i vinterhalvåret, ialt ca 20 møder.